Tablou Tigru

Tablou Tigru
Comenzi Telefonice: RDS
Cod produs: TBL3319
Preţ: 50 RON

Opţiuni disponibile


* Dimensiuni Disponibile:


Cant:  
   - SAU -   

 

  1. Comenzile aplicate pe site vor fi trimise automat in executie si se vor realiza in 24 de ore conform specificatiilor prezentate, urmand sa fiti contactat pentru stabilirea datei si orei de livrare.
  2. Avem posibilitatea de a modifica grafica si dimensiunile in functie de dorintele dvs. In acest caz, comenzile de tablouri personalizate se preiau numai telefonic si prin email.
  • Imaginea de inalta rezolutie este calibrata cu un colorimetru, pentru o dinamica perfecta fata de imaginea afisata pe monitor, apoi este imprimata la rezolutia de 1440 DPI pe canvas tratat special pentru astfel de lucrari.
  • Inramarea se face pe exterior acoperind intregul sasiu din lemn, creand un aspect modern si nemaifiind necesara ulterior  o alta rama suplimentara. Tehnica de inramare este specifica lucrarilor din galeriile de arta, livrandu-se inramate pe cadru din lemn (30x20) mm, cu pene intinzatoare la colturi, fiind gata de agatat pe perete.
  • Tabloul astfel creat este sigilat cu grija in folie termocontractibila, apoi ambalat in folie cu bule si folie stretch pentru a evita orice deteriorare in timpul transportului.
Cadou
Cadou Alb - Negru
Rapoarte
Rapoarte Raport 1/1
Recent adăugate
repoziționare
200 RON
spatialitate
200 RON
Atentie
200 RON
special
340 RON
Intensitate
200 RON